inner image

Σεμινάριο για την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, ο Δήμος Ηρακλείου και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης/Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΤΕΙ Κρήτης/ΕΛΜΕΠΑ) φιλοξένησαν το πρώτο  από ένα κύκλο 30 βιωματικών-συμμετοχικών σεμιναρίων με θέμα την πρόληψη της σπατάλης τροφίμων. Τα σεμινάρια, που έχουν τίτλο «FoodSaveShare: Πώς να μην πάει τίποτα χαμένο!», διοργανώνονται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την Κυκλική Οικονομία και συγκεκριμένα για την επαναχρησιμοποίηση απορριμμάτων, καθώς και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων τροφίμων που αποτελούν τους πυλώνες της δράσης «FoodSaveShare», του έργου A2UFood «Αποφευκτέα και Μη Τροφικά Υπολείμματα: Μια Ολιστική Προσέγγιση Διαχείρισης για Αστικές Περιοχές».

Φωτο

Φωτο

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE