ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ηράκλειο 24-09-2021
Συνεχίζονται το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021/Heraklion Gastronomy Days 2021» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Το Σάββατο οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τον chef Γιάννη Μπόσγα από το Σωματείο Μαγείρων και Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας Ν. Ηρακλείου ενώ η βραδιά θα κλείσει με τον Αντώνη Μαζοκοπάκη και το συγκρότημά του.
Την Κυριακή η chef Ντίνα Νικολάου θα κάνει το δικό της master class ενώ το βράδυ στην προβλήτα του «Μικρού Κούλε» αναμένεται η Γεωργία Νταγάκη με το συγκρότημά της.
Πρόγραμμα Heraklion Gastronomy Days 2021
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
12:00-23:00 Έκθεση – Πώληση Κρητικών Προϊόντων
12:00-13:00: Η Σχολή Μαγειρικής «Kappa Studies» ετοιμάζει κρητικά κεράσματα.
13:00-14:00: Κρητική μουσική με το συγκρότημα του Κώστα Ζωράκη.
18:00-19:00: Ο Σύλλογος «Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας» φτιάχνει «τόπια» (παραδοσιακά ζυμαρικά) και ζαχαρωτές μαντινάδες και κερνάει…
19:00-20:00: Master class με το Σωματείο Μαγείρων Ζαχαροπλαστών και Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας και τον chef Γιάννη Μπόσγα.
20:30-23:00: Κρητική μουσική από τον Αντώνη Μαζοκοπάκη και το «Λαογραφικό Όμιλο Λ.& Μ. Χνάρη».
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
12:00-23:00 Έκθεση – Πώληση Κρητικών Προϊόντων
13:00-14:00: Κρητική μουσική με το συγκρότημα του Κώστα Ζωράκη.
18:00-19:00: Τα «Ζαχαροπλαστεία Κουμάκη» ετοιμάζουν και ψήνουν κρητικά παραδοσιακά καλτσούνια.
19:00 -20:00: Master Class με τη chef Ντίνα Νικολάου.
20:30 -23:00: Κρητική μουσική με τη Γεωργία Νταγάκη με το Συγκρότημά της.
FB: Heraklion_gastronomy