inner image

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Κύπελλο Ελλάδος βρέθηκε ο αθλητής της ΓΕΗ Μάριος Γιακουμάτος

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Μάριος Γιακουμάτος το προηγούμενο Σάββατο αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με την επωνυμία “Κύπελλο Ελλάδος”

Ο αθλητής του συλλόγου, κατάφερε μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων να προκριθεί στην τελική τετράδα. Στον αγώνα για την πρόκριση του στον τελικό έχασε με μικρή διαφορά και βρέθηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης στη Σπάθη Αδρών.
Ο Μάριος Γιακουμάτος συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό την ερχόμενη εβδομάδα αφού πρόκειται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με την επωνυμία “Coupe du Monde –Junior Men Saber” που πραγματοποιείται στις 29-30 Οκτωβρίου στο Sosnowiec της Πολωνίας.
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και της αθλήτριας της Γ.Ε.Η., Γιούλης Παρασύρη, η οποία προκρίθηκε με ευκολία στην τελική 16άδα.Δυστυχώς όμως, στον αγώνα για την είσοδο της στην οκτάδα αποκλείστηκε και τελικά κατέκτησε την 10η θέση της γενικής κατάταξης.

ο Μάριος Γιακουμάτος

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Βιβή Ασσαριωτάκη, Εύα Στεφανουδάκη, Αλεξάνδρα Πανούλη, Παναγιώτης Φλουρής,Μάρκος Χρυσοφάκης οι οποίοι κατέκτησαν τις 24η , 25η, 35η , 40η και 45η αντίστοιχα. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν σε κατηγορία μεγαλύτερη από αυτή που ανήκουν.
“ To Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τον Μάριο Γιακουμάτο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου αλλά και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να πετύχουν οι αθλητές μας. )είχνουν συνεχώς σημάδια βελτίωσης μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που παίζουν. Επίσης, ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.2810259733 6940695393)

Αρχεία

Πολιτική Χρήσης Cookies

Το site heraklion.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. Πολιτική Χρήσης Cookies

CLOSE