ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Οίνος και Service»
Έναρξη 03/02/2024
Ένα πρακτικό σεμινάριο για το κρασί και τη σωστή διαχείρισή του διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες που απασχολούνται ή πρόκειται να απασχοληθούν στο τομέα της εστίασης.
Με την καθοδήγηση του έμπειρου εισηγητή οι καταρτιζόμενοι θ΄ αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το κρασί και νέες δεξιότητες σχετικά το σερβίρισμα, την αποθήκευση και τη συντήρησή του, ώστε να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους και να τους προτείνουν τις κατάλληλες ετικέτες κατά περίπτωση.
Ενότητες Σεμιναρίου:
Α) Εισαγωγή στον Οίνο
Β) Service Κρασιού
Διάρκεια σεμιναρίου: 10 διδακτικές ώρες. Σάββατο 03/02/24, 10:00-14:15 και Κυριακή 04/02/24, 10:00-14:15.
Κόστος: 120€ ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Εισηγητής:
Δημήτρης Καρακωνσταντάκης, πτυχιούχος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier, πιστοποιημένος στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, εργάζεται ως Operation Manager στο AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT και τα τελευταία χρόνια ως εκπαιδευτής σε Ι.Ι.Ε.Κ.