26 - 11 - 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ»
Μαγειρέψτε αυθεντικές Ιταλικές συνταγές και μάθετε τα μυστικά τα οποία κρύβει η ιδιαίτερα δημοφιλής Ιταλική κουζίνα. Είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά στο χώρο της μαγειρικής, μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας αν είστε επαγγελματίας ή τους δικούς σας ανθρώπους αν ασχολείστε ερασιτεχνικά.
Σκοπός του σεμιναρίου που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τα μυστικά που κρύβονται πίσω από ένα επιτυχημένο πιάτο και να εκπαιδευτούν ώστε να παρασκευάζουν πίτσα, φρέσκα ζυμαρικά αλλά και τυραμισού σε υψηλό επίπεδο.
Ενότητες Σεμιναρίου:
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών).
Χρόνος Διεξαγωγής 24 ώρες: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 25/1 έως 10/2 και ώρες από 18:30μ.μ έως 21:00μ.μ
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός
Στους καταρτιζόμενους, μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
Εισηγητής: Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto, ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.
Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730. Υπεύθυνος, κος Κυριάκος Λεονταράκης email: leontarakis@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr